fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Tips

Tips na een letselschade

5 Tips om na een letselschade aan te denken.

1 Verzamel gegevens van getuigen
Om de  toedracht aan te tonen kunnen gegevens van getuigen en foto’s van de locatie van belang zijn. Deze kunnen meestal alleen kort na een ongeval verzameld worden. Probeer deze dan ook direct te verzamelen als dat mogelijk is.

2 Ga zo snel mogelijk naar de huisarts
Als slachtoffer moet je aantonen welk letsel je door het ongeval hebt opgelopen. Als je niet naar een ziekenhuis bent vervoerd, dan is het belangrijk dat je zo kort mogelijk na een ongeval naar je huisarts gaat.

Call to action voor Letselschade Service

3 Bewaar alle brieven, contracten en dergelijke
Om het bewijs van je schade te leveren is het van belang alle schriftelijke stukken (denk aan: brieven, salarisstroken, arbeidscontracten en dergelijke) te bewaren.

4 Houd alle kosten bij
Noteer alle kosten, verreden kilometers en dergelijke. vanaf het begin om te voorkomen dat deze later vergeten worden. Bewaar ook alle nota´s, kwitanties, bonnetjes enzovoort.

5 Geef zelf niet te veel informatie
Veel verzekeraars informeren direct naar je letsel en gezondheidssituatie voor ongeval. Deze “belangstelling” is alleen bedoeld om later tegen je te gebruiken. Als je gezondheid voor ongeval relevant is, dan zal dat in de loop van de behandeling van de schade naar voren komen. Als dit niet van belang is dan hoeft dit niet gemeld te worden.

Meer tips? Neem contact op voor gratis advies of het melden van je schade.

Call to action voor Letselschade Service