fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Letselschade Leiden

Letselschade Service verhaalt uw schade na een aanrijding

Letselschade opgelopen in Leiden?

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u daardoor letsel opgelopen? Laat uw belangen dan behartigen door een personenschade expert zoals Letselschade Service, die voor u de schade kan verhalen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade en treden alleen op voor slachtoffers. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Call to action voor Letselschade Service

Uw letselschade expert in Leiden.

Allereerst is van belang dat de aansprakelijkheid wordt erkend door degene die de schade heeft veroorzaakt. Wij beoordelen voor u de aansprakelijkheid en stellen de tegenpartij aansprakelijk.

Vervolgens moet aangetoond wordt dat u letsel heeft opgelopen en wat de ernst daarvan is. Wij verzorgen het opvragen en beoordelen van de medische informatie.

Als er sprake is van arbeidsongeschiktheid is het voor u van belang weer terug te komen in het arbeidsproces. Wij begeleiden het arbeidsdeskundig traject.

Tijdens de behandeling zorgen wij voor het inventariseren van uw schade en zorgen er voor dat de lopende schade wordt betaald. Wij verzorgen de bepaling van het smartengeld en voeren alle onderhandelingen over de schadevergoeding met de tegenpartij.

Als de erkenning van de aansprakelijkheid of het verhalen van de schade op problemen stuit en niet rechtstreeks met de aansprakelijke tegenpartij te regelen is, dan verzorgen wij het inschakelen van een letselschade advocaat om een procedure bij de rechter in te stellen.

Het voordeel van een belangenbehartiger uit de Leiden is dat het een eerste bezoek op (zeer) korte termijn kan worden afgesproken. Wij zijn veelal bekend met de situatie en kunnen snel toedrachtonderzoek ter plaatse doen.

Blijf er niet alleen voor staan maar zorg voor deskundige hulp, zodat u krijgt waar u recht op hebt.

Call to action voor Letselschade Service