fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Kosten

Wat zijn de kosten voor u?

Het inschakelen van een belangenbehartiger bij een letselschade is in beginsel gratis als de aansprakelijkheid volledig erkend is.

Bij een erkende aansprakelijkheid moeten volgens de wet namelijk naast de schade ook de redelijke buitengerechtelijke kosten (honorarium en kosten) van de belangenbehartiger worden vergoed door de tegenpartij.

Als de aansprakelijkheid nog niet is erkend, dan beoordelen wij gratis de kansen om je schade te verhalen. Nemen wij uw zaak in behandeling dan geven wij u de garantie dat er nooit kosten bij u in rekening gebracht zullen worden. Ook niet als blijkt dat de aansprakelijkheid niet volledig wordt erkend en maar voor een percentage wordt betaald.

Wij werken niet op basis van no-cure-no-pay, omdat dat in de meeste gevallen op een onredelijke (dubbele) beloning voor de belangenbehartiger neer komt en het u dus onterecht geld kost. Wij beschikken over de deskundigheid om vooraf te beoordelen of uw zaak kans van slagen heeft.

Call to action voor Letselschade Service

Bent u niet tevreden over uw huidige belangenbehartiger, dan kunt u uw dossier door ons laten beoordelen (second opinion) zonder dat wij daarvoor kosten in rekening brengen. Na de beoordeling zullen wij u adviseren over de mogelijkheden.

Neem contact op om een afspraak te maken met Letselschade Service en laat u informeren over de mogelijkheden.