fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Letselschade Rotterdam

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander, kan dit een grote impact hebben op uw leven. U heeft tijd nodig om te herstellen, zowel fysiek als mentaal, maar ook uw financiële zaken moeten geregeld worden. Het is goed om te weten dat de kosten die u maakt door het oplopen van letsel, kunnen worden verhaald op de aansprakelijke partij. De ervaren letselschade experts van Letselschade Service helpen u gratis bij het claimen van uw schadevergoeding. Op die manier kunt u zich volledig richten op uw herstel, zonder u zorgen te hoeven maken over hoge medische kosten en (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. We komen graag bij u langs in Rotterdam om kennis te maken en u te adviseren over uw letselschadezaak.

 • Gratis juridische bijstand bij letselschade
 • Hulp aan huis: wij komen bij u langs in Rotterdam
 • Gratis second opinion van uw letselschadezaak
 • Onze werkzaamheden vallen onder het Keurmerk Letselschade
NIVRE
NIS
Van der Toorn Personenschade

079 – 360 2726 info@letselschadeservice.nl

Hulp nodig?

  Letselschade Service helpt u geheel gratis bij het claimen van een schadevergoeding. Vul het contactformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.
  Gratis juridische bijstand bij letselschade

  Heeft u letsel opgelopen na een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet? Dan is het heel goed mogelijk dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Letselschade Service helpt u graag bij uw letselschadezaak en zorgt voor een maximale schadevergoeding. Wij zien erop toe dat de kosten van onze rechtshulp volledig worden verhaald op de aansprakelijke partij. Onze juridische bijstand is voor u daardoor helemaal gratis.

  Rechtshulp bij u thuis in Rotterdam

  Het oplopen van letsel door toedoen van een ander is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Het herstel kan, zowel op mentaal als fysiek gebied, een lange tijd in beslag nemen en erg zwaar zijn. Het is daarom prettig dat u niet uw huis uit hoeft voor afspraken met uw letselschade expert. Indien gewenst komen wij daarom bij u thuis in Rotterdam om uw zaak te bespreken en te onderzoeken wat de mogelijkheden in uw situatie zijn.

  Keurmerk Letselschade

  Alle werkzaamheden die worden uitgevoerd door Letselschade Service vallen onder het Keurmerk Letselschade. Dit keurmerk is bedoeld voor advocaten en specialisten die aan letselschadezaken werken. Het keurmerk beschermt u als slachtoffer tegen malafide letselschadebureaus. Rechtshulpverleners met het Keurmerk Letselschade worden regelmatig gecontroleerd en getoetst.

  Materiële en immateriële letselschade claimen in Rotterdam

  De gevolgen van een arbeidsongeval of verkeersongeluk brengen veel kosten met zich mee. Deze schade kan worden verdeeld in twee soorten: materiele en immateriële schade.

  Materiële schade

  Onder materiële schade vallen alle schadeposten waar een prijskaartje aan hangt. Voorbeelden van materiële schade zijn:

  • Medische kosten
  • Extra reiskosten
  • Kosten voor aanpassen woning
  • Studievertraging
  • Inkomensverlies
  • Hogere verzekeringskosten
  • Kosten huishoudelijke hulp.

  Immateriële schade (smartengeld)

  Immateriële schade noemen we ook wel smartengeld. Dit is schade die niet meteen in geld uit te drukken is. Voorbeelden van immateriële schadeposten zijn:

  • Gederfde levensvreugde
  • (Chronische) pijn
  • Psychische klachten
  • Blijvende beperkingen

  Letselschade claimen in vijf stappen

  Onze letselschade experts zorgen er in vijf stappen voor dat u een maximale schadevergoeding ontvangt.

  Stap 1: aansprakelijkheid bepalen
  U komt alleen in aanmerking voor een schadevergoeding wanneer er duidelijk is wie er aansprakelijk is voor uw letsel. Het is dus van groot belang dat er wordt bepaald wie er aansprakelijk is. Wij gaan voor u in gesprek met de tegenpartij en zorgen ervoor dat de aansprakelijkheid wordt erkend.

  Stap 2: medische beoordeling
  Het is van belang dat uw opgelopen letsel medisch beoordeeld is. Vervolgens moet er een causaal verband worden aangetoond tussen het opgelopen letsel en het ongeval. Onze medisch adviseur analyseert en documenteert alle informatie die hiervoor nodig is.

  Stap 3: arbeidsdeskundige aspecten
  Wanneer het causale verband tussen het ongeval en het letsel is vastgesteld, moet worden beoordeeld in hoeverre uw letsel invloed heeft op uw werkzaamheden. Ook worden in deze fase de overige schadeposten vastgesteld.

  Stap 4: vaststellen schade
  We voegen alle schadeposten samen en berekenen op die manier uw letselschadeclaim. Deze claim leggen wij neer bij de aansprakelijke partij. Indien nodig regelen wij ook een voorschot op de schadevergoeding voor u.

  Stap 5: afronding letselschadezaak
  Wij staan u bij tijdens de gehele letselschadezaak. Pas wanneer u het gehele bedrag op uw rekening heeft staan, ronden wij de zaak af.

  Oorzaken letselschade

  Er zijn verschillende oorzaken voor het oplopen van letselschade. De meeste voorkomende zijn verkeersongelukken en bedrijfsongevallen, maar ook een hondenbeet of medische fout kan veel schade veroorzaken.

  Letselschade na verkeersongeluk

  Een verkeersongeluk is een van de meest voorkomende manieren waarop letselschade wordt opgelopen. Wanneer u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval dat is veroorzaakt door iemand anders, is de kans heel groot dat u recht heeft op een letselschadevergoeding. Vooral voetgangers en fietsers zijn erg kwetsbaar in het verkeer en hebben daarom eigenlijk altijd recht op een schadevergoeding na een ongeval.

  Letselschade na bedrijfsongeval

  Ongevallen op het werk worden vaak veroorzaakt doordat werkgevers niet genoeg veiligheidsmaatregelen hebben getroffen. Het is van belang dat er wordt vastgesteld of uw werkgever inderdaad aansprakelijk is voor het arbeidsongeval of dat de aansprakelijkheid bij iemand anders ligt. Op die manier kan worden vastgesteld of u recht heeft op een schadevergoeding en wie deze moet betalen.

  Letselschade door een ondeugdelijk product

  Volgens de wet is een producent van een product aansprakelijk wanneer een product schade veroorzaakt omdat het gebrekkig is. Dit houdt in dat het product niet voldoet aan de eisen die hieraan gesteld zijn, en daardoor onveilig is. U moet als slachtoffer echter wel bewijzen dat uw letselschade inderdaad is veroorzaakt door het gebrekkige product.

  Letselschade na hondenbeet

  Bent u gebeten door een hond of door een ander huisdier? Dan kunt u de schade vrijwel altijd verhalen op de eigenaar van het dier. De eigenaar is namelijk wettelijk verplicht om het dier in bedwang te houden en ervoor te zorgen dat hij geen schade aanricht. Hij is dan ook aansprakelijk voor de schade die het dier heeft veroorzaakt. Ga na een hondenbeet naar de huisarts voor een tetanusprik en maak foto’s van de verwondingen.

  Tips na het oplopen van letselschade

  Heeft u letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Volg dan onze tips.

  1. Zoek direct medische hulp

  Het is van belang dat u direct na het ongeval een arts bezoekt. In de eerste plaats natuurlijk vanwege uw gezondheid: het is belangrijk dat uw letsel op de juiste manier wordt behandeld. Een andere reden is dat er snel moet worden vastgesteld dat uw letsel daadwerkelijk is veroorzaakt door het ongeval. Hoe sneller dit gebeurt, hoe beter.

  2. Verzamel zo veel mogelijk bewijs

  Wanneer u hiertoe in staat bent, is het goed om meteen zo veel mogelijk bewijs te verzamelen. Noteer de gegevens van de schuldige, maar ook van getuigen. Maak daarnaast foto’s van de situatie en van uw verwondingen.

  3. Houd alle gemaakte kosten bij

  Houd precies bij welke kosten u maakt vanwege het opgelopen letsel en bewaar alle bonnetjes. Let erop dat bijvoorbeeld ook reiskosten en telefoonkosten meetellen als schadepost.

  4. Geef geen medische informatie aan de tegenpartij

  Het is mogelijk dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij u vragen gaat stellen over uw medische situatie van voor het ongeval. Onthoud echter dat deze verzekeraar andere belangen heeft dan uzelf. Hij kan bijvoorbeeld claimen dat uw letsel al bestond voordat het ongeval plaatsvond. Laat alle communicatie met de tegenpartij over aan een specialist.

  5. Regel direct een letselschadespecialist

  Neem zo snel mogelijk een letselschadespecialist in de arm. Hij kan u gedurende het gehele traject van het claimen van de letselschade begeleiden. Zo kunt u zelf alles uit handen geven en u focussen op uw herstel.

  Letselschade claimen in Rotterdam

  Voor het claimen van letselschade in Rotterdam komen wij bij u thuis langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Zoetermeer, dat goed te bereiken is vanuit Rotterdam.

  Over ons

  Als u letselschade heeft opgelopen in Rotterdam is het belangrijk dat u een deskundige partij uw situatie laat onderzoeken. Letselschade Service heeft jarenlange ervaring met het claimen van schadevergoedingen bij verschillende soorten letselschade. Wij vallen onder het Keurmerk Letselschade.  Zo bent u ervan verzekerd dat uw belangen volledig worden behartigd.

  Contactgegevens

  Letselschade Service
  Tintlaan 115
  2718 AH Zoetermeer

  T: 079 360 2726
  E: info@letselschadeservice.nl

  Letselschade Expert Ton van Gool