fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Letselschade advocaat

Letselschade advocaat

Als u letselschade op heeft gelopen dan is een belangenbehartiger geen overbodige luxe. Uiteraard wilt u de door u opgelopen schade vergoed zien. U kunt een schadevergoeding claimen en wilt daar het maximale uithalen. Een goede letselschade advocaat kan u daarbij helpen. Bij een dergelijke zaak heeft u altijd een deskundige nodig, die u bij kan staan en alles voor u uit kan zoeken. Hij assisteert u bij het vaststellen en vorderen van een schadevergoeding en het smartengeld.

Is het dan noodzakelijk hiervoor naar een advocaat te gaan of zijn er andere mogelijkheden? Niet iedere advocaat heeft verstand van letselschade. Een letselschade expert heeft zich juist hierin gespecialiseerd en heeft vaak extra kennis in huis (bv als arbeidsdeskundige) om u bij te staan en uw zaak te beoordelen. De deskundigheid van een letselschade expert wordt door beroepsverenigingen (zoals het Nivré en het NIS) voortdurend beoordeeld en deze instituten kennen ook een klachtregeling.

Call to action voor Letselschade Service

Kosten letselschade expert

Als u uw schade in behandeling geeft aan een advocaat, dan is het onzeker of u de kosten van een advocaat moet betalen. Als de aansprakelijkheid wordt erkend, dan worden de kosten volledig of in ieder geval voor het grootste deel betaald door de aansprakelijke partij. Maar als de aansprakelijkheid op problemen stuit of als dit maar voor een deel wordt erkend, dan moet u ook zelf kosten voor uw rekening nemen. Een advocaat mag immers niet gratis werken. Wij beoordelen uw zaak wel gratis en als wij deze in behandeling nemen, dan geven wij de garantie dat het u nooit iets voor eigen rekening hoeft te nemen. Bij het inschakelen van Letselschadeservice bent u er zeker van dat het u niets kost en is dit dus altijd voordeliger dan het inschakelen van een advocaat.