fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Letselschade expert Delft

Claim gratis uw letselschade via een ervaren letselschade expert in Delft

Letselschade opgelopen in Delft? Claim een schadevergoeding!

U heeft recht op een schadevergoeding wanneer u letsel oploopt door toedoen van een ander. Diegene die verantwoordelijk is voor uw letsel moet opdraaien voor de kosten die u maakt door het letsel. Letselschade Service werkt in Delft en omgeving om u en andere slachtoffers te helpen met het claimen van deze schadevergoeding.

 • Gratis rechtshulp; de tegenpartij betaalt
 • Huisbezoek bij letselschade; uw zaak bij u thuis in Delft bespreken

Het is belangrijk dat u zich volledig kunt richten op herstel. Wij regelen alles omtrent uw letselschadezaak; van aansprakelijkheid tot betaling. Schakel een ervaren letselschade expert in en krijg de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Hulp nodig?

  Letselschade Service helpt u geheel gratis bij het claimen van een schadevergoeding. Vul het contactformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.
  Letselschade advocaat of expert

  Veel mensen denken dat ze alleen via een advocaat letselschade kunnen claimen. In de praktijk werkt dit echter anders. Het overgrote deel van de letselschadezaken wordt namelijk opgelost via de verzekering. Er komt in deze zaken geen rechter aan te pas. Het voordeel van een letselschade expert is dat zij u gratis kunnen helpen. Een letselschade expert is dus ook nog eens goedkoper dan een advocaat.

  Gratis schadevergoeding claimen

  Het claimen van letselschade via een letselschade expert kost u helemaal niets. De volledige kosten van deze juridische hulp zijn namelijk voor rekening van de tegenpartij. Zonder het ongeval dat zij veroorzaakt hebben, had u namelijk geen juridische hulp nodig. Het loon voor de letselschade expert wordt om die reden meegenomen in de uiteindelijke schadeclaim.

  Huisbezoek bij u in Delft

  Na een ongeval is het van groot belang dat u zich in een vertrouwde omgeving kunt richten op herstel. De letselschade expert van Letselschade Service komt daarom bij u thuis in Delft om uw zaak te bespreken. U hoeft dus niet constant op en neer naar ons kantoor, maar u kunt alles omtrent uw letselschadezaak regelen vanaf de keukentafel.

  Letselschade expert Delft inschakelen

  Het overgrote deel van alle letselschadezaken wordt opgelost zonder tussenkomst van een rechter. Door een ervaren letselschade expert in te schakelen zorgt u ervoor dat u via dit buitengerechtelijke traject uw schadevergoeding krijgt. U wordt dan niet in een rechtszaal geconfronteerd met diegene die uw leed veroorzaakt heeft.

  Uiteraard is het altijd mogelijk dat het buitengerechtelijke traject niet het gewenste effect heeft. Letselschade Service deinst in deze gevallen niet terug om uw zaak aan te vechten. U kunt via ons een letselschade advocaat inschakelen om toch via de rechter uw schadevergoeding te claimen.

  “Een ongeval met letselschade is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk dat u wordt bijgestaan door een betrokken en ervaren letselschade expert. Met onze kosteloze hulp weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft!” – Ton van Gool

  079 – 360 2726 info@letselschadeservice.nl

  Letselschade Expert Ton van Gool

  Letselschade Delft: een schadevergoeding in vijf stappen

  Elke letselschadezaak is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat onze werkwijze past bij uw situatie. Toch volgt elke letselschadezaak globaal hetzelfde stappenplan. Wij zorgen dat u een schadevergoeding krijgt in vijf eenvoudige stappen.

  Stap 1: Aansprakelijkheid bepalen

  In elk letselschadetraject moet eerst de aansprakelijkheid bepaald worden. Zonder aansprakelijke partij is er namelijk geen zaak. Het komt voor dat de tegenpartij de aansprakelijkheid niet direct erkent. In deze gevallen is de juiste bewijslast essentieel om de letselschadezaak op te starten. De letselschade expert van Letselschade Service verzamelt deze bewijslast en presenteert dit aan de tegenpartij. U hoeft deze strijd dus niet zelf te voeren, dat doen wij voor u.

  Stap 2: Medische beoordeling

  Een medische keuring is essentieel om de hoogte van de schadevergoeding vast te stellen. Door de keuring wordt het inzichtelijk in welke mate u last ondervindt van het opgelopen letsel. Het rapport wordt vervolgens gebruik om vast te stellen welke schadeposten van toepassing zijn op uw letselschadezaak.

  Stap 3: Arbeidsdeskundige aspecten

  Stap 3 draait om de arbeidsdeskundige aspecten. We bepalen in deze fase in hoeverre u uw werk nog kunt uitvoeren. Het letsel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u (deels) arbeidsongeschikt bent geworden. In dit geval moet de tegenpartij de vermindering van het inkomen aan arbeid aan u betalen. In deze arbeidsdeskundige berekening nemen we ook de toekomstige schade mee. U kunt hierbij denken aan een misgelopen promotie doordat u door het letsel uw werk minder goed kunt uitvoeren. De schadeclaim wordt tot slot uitgebreid met aanvullende schadeposten als verlies van zelfwerkzaamheid, huishoudelijke hulp en materiele schade.

  Stap 4: Vaststellen schade

  Wanneer alle schadeposten bekend zijn, kan er een prijskaartje gehangen worden aan de schade. Met deze uiteindelijke berekening gaan wij naar de tegenpartij. Zij moeten deze schade vergoeden. Het kan voorkomen dat u door bepaalde omstandigheden niet kunt wachten totdat dit hele traject doorlopen is. U heeft dan snel geld nodig. Wij regelen in dit geval een voorschot voor u zodat u niet in de financiële problemen komt.

  Stap 5: afronding letselschadezaak

  De dienstverlening van de letselschade experts van Letselschade Service stopt niet wanneer de berekening klaar is. Wij zorgen er ook voor dat de tegenpartij het volledige bedrag overmaakt. Onze experts zijn pas klaar wanneer de volledige schadevergoeding op uw bankrekening staat.

  Letselschade opgelopen in Delft?

  Letselschade Service helpt u in vijf stappen naar de schadevergoeding waar u recht op heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op:

  079 – 360 2726 info@letselschadeservice.nl

  Wanneer kunt u letselschade claimen?

  U kunt een schadevergoeding claimen wanneer u letselschade oploopt door toedoen van een ander. Hoe het ongeval precies gebeurt is, maakt op zich niet uit. Dit kan een bedrijfsongeval zijn, een aanrijding of een ongeluk binnenshuis. Letselschade kan in veel verschillende situaties ontstaan. Zolang een ander verantwoordelijk is voor de schade kunt u een claim indienen.  Letselschade zaken komen echter het meeste voor in het verkeer of tijdens een werksituatie.

  Letselschade na bedrijfsongeval

  Een werkgever is bijna altijd aansprakelijk wanneer u letselschade oploopt tijdens het werk. De werkgever is namelijk verplicht om maatregelen te nemen om de veiligheid van de werknemers te waarborgen. Wanneer er toch een ongeval op de werkvloer gebeurt, heeft hij hier niet aan voldaan. Letselschade Service regelt de zaak met uw werkgever en zorgt voor de schadevergoeding waar u recht op heeft.

  Letselschade na verkeersongeval

  Een verkeersongeval brengt veel werk met zich mee. De schade aan de voertuigen moet geïnventariseerd en opgelost met de verzekering. Wanneer u letselschade oploopt door het ongeval, wordt deze nasleep nog vervelender. De verantwoordelijke partij moet echter wel opdraaien voor de geleden schade. Letselschade Service neemt dit werk voor u uit handen en zorgt dat u een schadevergoeding uitgekeerd krijgt.

  Hoeveel letselschade kunt u claimen?

  Het is begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de hoogte van de schadevergoeding. Helaas is het op voorhand onmogelijk om te bepalen hoeveel letselschade u kunt claimen. Om tot de hoogte van de schadeclaim te komen moeten eerst alle schadeposten geïnventariseerd worden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Medische kosten
  • Smartengeld
  • Schade aan goederen
  • Inkomstenverlies
  • Verlies van zelfwerkzaamheid
  • Verhoogde verzekeringspremies

  Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van schadeposten die meegenomen worden in een letselschadeclaim. De letselschade expert van Letselschade Service inventariseert op basis van uw persoonlijke situatie welke schadeposten van toepassing zijn op uw situatie. Neem contact op met Letselschade Service voor een vrijblijvend adviesgesprek over de hoogte van de schadevergoeding.

  079 – 360 2726 info@letselschadeservice.nl

  Voorbeeldbedragen bij letselschade

  Hoewel we op voorhand geen inzicht kunnen geven in de hoogte van uw schadeclaim, kunnen we wel enkele voorbeeldbedragen geven van eerdere zaken.

  Letselschade door aanrijding: € 300.000,-

  Een ruiter te paard werd aangereden door een auto en deze veroorzaker reed door, waardoor hij onbekend bleef. Er is een vordering ingediend bij het Waarborgfonds Motorverkeer die de claim afwees, omdat niet bewezen is dat hij door een auto is aangereden. Omdat het slachtoffer volledig arbeidsongeschikt raakte was er een groot financieel belang. Door navraag in de buurt en via via zijn er getuigen opgespoord die door ons zijn gehoord. Aan de hand van deze getuigenverklaringen is uiteindelijk de aansprakelijkheid alsnog erkend en kon de schade van meer dan € 300.000,- worden geregeld.

  Letselschade door bedrijfsongeval: € 200.000,-

  Een Poolse timmerman is van een steiger gevallen, omdat de leuning ontbrak. Hij viel op een betonnen fundering waaruit het vlechtwerk van metaal omhoog stak en waarop hij werd gespietst. Sinds die tijd kan hij niet meer werken. De aannemer ontkende aanvankelijk de toedracht en weigerde de Arbeidsinspectie in te schakelen. De werkgever (uitzendbureau) wilde hem gelijk uit de ter beschikking gestelde woonruimte verwijderen, terwijl hij fors beperkt was en dagelijks hulp nodig had. Door een eigen melding bij de Arbeidsinspectie is alsnog de toedracht aangetoond en door druk op de werkgever te blijven uitoefenen kon hij in de woning blijven totdat hij voldoende hersteld was om terug te gaan naar Polen. Uiteindelijk is hij volledig schadeloosgesteld met een bedrag van ruim € 200.000,-.

  Letselschade expert Delft

  Onze letselschade experts komen bij u thuis in Delft om uw zaak te bespreken. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer. Vanuit het pand aan de Tintlaan behandelen wij niet alleen zaken in Delft, maar ook in Zoetermeer, Rotterdam en omstreken

  Letselschade Service
  Tintlaan 115
  2718 AH Zoetermeer

  KvK: 27297356
  Tel: 079 360 2726
  Mail: info@letselschadeservice.nl