fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Letsel na een aanrijding?

Jaarlijks vinden er in het land duizenden ongelukken plaats in het verkeer. In sommige gevallen blijft het bij enige blikschade, maar in een aantal gevallen is de schade een stuk ernstiger. Zo kan de schade fysiek of psychisch zo groot zijn dat de slachtoffers de gevolgen hun hele leven met zich mee moeten dragen.

Wat is letselschade?

De schade geleden naar aanleiding van een ongeluk is letselschade. Hoe groot de schade is kan door de meeste mensen moeilijk vast te stellen. Hiervoor zijn er professionele bureaus, zoals in de regio Zoetermeer, die kunnen helpen bij het vaststellen van de geleden letselschade. Hierbij moet gedacht worden aan het jaren niet kunnen werken of kunnen functioneren in de maatschappij.

Letsel na aanrijding

Het verkeer is levensgevaarlijk. Dit wordt meestal pas duidelijk als het al te laat is. We kennen allemaal de beelden van auto’s die volledig opgevouwen tegen elkaar gebotst zijn. In deze gevallen is er ook heel vaak sprake van ernstig letsel. Tot dit jezelf overkomt is de impact die dit heeft op je leven moeilijk voor te stellen. Herstel is soms niet mogelijk, of het duurt jaren voordat slachtoffers de oude zijn. Een passende vergoeding hiervoor is moeilijk vast te stellen.

Letselschade vergoeding

Laat daarom in de regio Zoetermeer bepalen hoe groot de schade letsel is en laat een letselschade claim indienen door iemand die er verstand van heeft. Hierdoor ontstaat er een beetje gerechtigheid. Maak gebruik van de mogelijkheden en zorg ervoor dat de geleden schade zoveel mogelijk verhaald wordt bij de veroorzaker.

Button om contact op te nemen met Letselschade Service