fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Letselschade expert Zoetermeer

 

Letselschade Service is aangesloten bij:

 

Letselschade stappenplan: een schadevergoeding in vijf stappen

Letselschade Service werkt met een duidelijk stappenplan voor uw letselschadezaak. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent.

Stap 1: Aansprakelijkheid bepalen

De eerste en misschien wel belangrijkste stap is het bepalen van de aansprakelijkheid. De letselschade kan alleen vergoed worden wanneer de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent. Letselschade Service verzamelt al het bewijs dat nodig is om de aansprakelijkheid aan te tonen en wij voeren de discussie met de tegenpartij. U hoeft dus niet zelf de strijd aan te gaan met diegene die het letsel veroorzaakt heeft.

Stap 2: Medische beoordeling

Het is in een letselschadezaak belangrijk dat het opgelopen letsel gedocumenteerd is in een medische beoordeling. Daarnaast moet het causale verband tussen het ongeval en het letsel duidelijk aangetoond zijn. Letselschade Service vraagt alle documentatie op bij uw artsen en laat dit beoordelen door een eigen medisch adviseur.

Stap 3: Arbeidsdeskundige aspecten

Om de hoogte van de schadeclaim te bepalen moet uitgezocht worden in hoeverre het letsel effect heeft op uw werk. Wanneer u bijvoorbeeld (deels) arbeidsongeschikt geworden bent door het ongeval, moet de tegenpartij de geleden inkomensschade betalen. De adviseur van Letselschade Service beoordeelt alle arbeidsdeskundige aspecten en neemt deze mee in de schadeclaim. Daarnaast worden aanvullende schadeposten als huishoudelijke hulp en verlies van zelfwerkzaamheid meegenomen in de berekening.

Stap 4: Vaststellen schade

Als alle aspecten van de letselschade bekend zijn, kan de hoogte van de schadevergoeding vastgesteld worden. Dit betekent overigens niet dat de schade pas uitgekeerd kan worden wanneer alle aspecten van de claim bekend zijn. Indien noodzakelijk regelen wij een voorschot op de claim voor u.

Stap 5: afronding letselschadezaak

De service van Letselschade Service stopt niet als de claim rond is. Wij zorgen ervoor dat de tegenpartij ook daadwerkelijk het bedrag betaalt dat u toekomt. Wij zijn pas klaar met ons werk wanneer u een volledige schadevergoeding gekregen heeft voor het opgelopen letsel.

Letselschade opgelopen?

Letselschade Service helpt u in vijf stappen naar de schadevergoeding waar u recht op heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op:

079 – 360 2276 info@letselschadeservice.nl