fbpx
Bel voor gratis advies en hulp.

06 - 8274 4874

Letselschade expert Rotterdam

Gratis uw schadevergoeding claimen via een ervaren letselschade expert in Rotterdam

Claim direct uw schadevergoeding bij letselschade

Wanneer u door een aanrijding of een bedrijfsongeval letsel oploopt, dan heeft u recht op een schadevergoeding. De kosten die voortvloeien uit het letsel moeten namelijk betaald worden door diegene die verantwoordelijk is voor het ongeval. Claim snel uw schadevergoeding via een ervaren letselschade expert:

 • Gratis rechtshulp; onze rechtshulp kost u niets
 • Huisbezoek bij letselschade; uw zaak bij u thuis in Rotterdam bespreken

In de nasleep van het ongeval is het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op het herstel. Schakel een ervaren letselschade expert in Rotterdam in en u kunt de zaak volledig uit handen geven. Wij zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Advies nodig over uw letselschade zaak? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Hulp nodig?

  Letselschade Service helpt u geheel gratis bij het claimen van een schadevergoeding. Vul het contactformulier in en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld.
  Ervaren letselschade expert inschakelen

  Een letselschade expert helpt u bij het claimen van een schadevergoeding bij letselschade. Door onze expertise kunnen wij het maximale uit uw schadevergoeding halen. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijke schadeposten en kunnen u derhalve precies vertellen welke geleden schade u kunt meenemen in de claim. Zo weet u zeker dat u het volledige bedrag krijgt waar u recht op heeft.

  Gratis schadevergoeding bij letsel

  De rechtsbijstand van Letselschade Service is volledig gratis. Het inschakelen van een letselschade expert in Rotterdam kost u dus helemaal niets. Wij zorgen ervoor dat de kosten van de rechtsbijstand verwerkt worden in de schadeclaim. De verantwoordelijke partij draait dus ook op voor de kosten van een letselschade expert.

  Uw zaak in Rotterdam bespreken

  Letselschade kan uw leven volledig op zijn kop zetten. Het is belangrijk dat u in een vertrouwde omgeving kunt herstellen. De letselschade expert van Letselschade Service komt om die reden bij u thuis in Rotterdam om uw zaak te bespreken. U kunt alles omtrent de zaak dus vanaf de keukentafel regelen en bespreken.

  Letselschade expert inschakelen in Rotterdam e.o.

  Letselschade Service regelt schadevergoedingen bij letselschadezaken in Rotterdam en omstreken. Wij regelen uw zaak van begin tot eind. Wij voeren de gesprekken om de aansprakelijkheid aan te tonen en zorgen ervoor dat de tegenpartij uiteindelijk ook tot uitkering overgaat.

  De meeste letselschadezaken worden opgelost zonder tussenkomst van de rechter. De verzekering van de aansprakelijke partij zal de schadevergoeding betalen zonder dat een rechter hier druk achter hoeft te zetten. Mocht de tegenpartij niet tot betaling over willen gaan, dan kunt u via ons een letselschade advocaat inschakelen.

  “Een ongeval met letselschade is een ingrijpende gebeurtenis. Het is belangrijk dat u wordt bijgestaan door een betrokken en ervaren letselschade expert. Met onze kosteloze hulp weet u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft!” – Ton van Gool

  079 – 360 2726 info@letselschadeservice.nl

  Letselschade Expert Ton van Gool

  Claim een schadevergoeding in vijf stappen

  Elke letselschadezaak volgt ongeveer hetzelfde patroon. In vijf stappen zorgt onze letselschade expert ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

  Stap 1: Aansprakelijkheid bepalen

  De aansprakelijkheid bepalen is de belangrijkste stap in het letselschadetraject. U komt namelijk alleen in aanmerking voor een schadevergoeding wanneer een ander aansprakelijk is voor de geleden schade. De letselschade expert verzamelt alle documenten die noodzakelijk zijn om de aansprakelijkheid aan te tonen. Vervolgens gaan wij voor u in gesprek met de tegenpartij. U wordt dus niet geconfronteerd met diegene die ervoor gezorgd heeft dat u letselschade heeft.

  Stap 2: Medische beoordeling

  Om uw zaak extra kracht bij te zetten is het belangrijk dat het opgelopen letsel medisch beoordeeld is. In deze keuring bepaalt een medisch specialist in hoeverre u letsel heeft opgelopen en hoe dat  van invloed is op uw functioneren. Vervolgens is het de taak van de letselschade expert om het causale verband tussen het ongeval en het ontstane letsel aan te tonen. Onze medische adviseur zal uw zaak persoonlijk analysen en de uitkomsten helder documenteren. Hiermee kunnen wij naar de verantwoordelijke partij.

  Stap 3: Arbeidsdeskundige aspecten

  De arbeidskundige aspecten komen aan bod wanneer de medische ernst is aangetoond en het causale verband is gelegd tussen het letsel en het ongeval. We beoordelen in deze stap in hoeverre het letsel invloed heeft op uw werkzaamheden. Daarnaast nemen we in deze fase ook de schadevergoeding mee voor aanvullende schadeposten. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, studievertraging of schade door economische kwetsbaarheid.

  Stap 4: Vaststellen schade

  Door alle losse bedragen van de schadeposten samen te voegen, komen we tot de hoogte van uw letselschadeclaim. Deze claim wordt vervolgens bij de tegenpartij gelegd. Dit betekent overigens niet dat u moet gedurende dit hele traject moet wachten op uw geld. Indien u door uw letselschade in de financiële problemen komt, regelen wij een voorschot voor u.

  Stap 5: afronding letselschadezaak

  De dienstverlening van onze letselschade experts in Rotterdam stopt niet op het moment dat de schadeclaim rond is. Voor ons is de zaak pas afgerond, wanneer u het volledige bedrag op uw rekening heeft staan. Wij staan u bij in het volledige traject; van aansprakelijkheid tot betaling.

  Letselschade in Rotterdam opgelopen?

  Letselschade Service helpt u in vijf stappen naar de schadevergoeding waar u recht op heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op:

  079 – 360 2726 info@letselschadeservice.nl

  Wanneer kunt u letselschade claimen?

  U kunt letselschade claimen wanneer u letsel oploopt door toedoen van een ander en hierdoor financiële schade lijdt. De precieze situatie maakt voor de schadeclaim niet uit. Wel is het belangrijk dat er een duidelijk verband is tussen het ongeval, het opgelopen letsel en de financiële schade. Letselschade kan in veel verschillende situaties ontstaan. Bij Letselschade Service zien we echter dat er veel letselschadezaken voortkomen uit een verkeersongeval of een bedrijfsongeval:

  Letselschade na bedrijfsongeval

  Wanneer een ongeval tijdens het werk plaatsvindt, is de werkgever bijna altijd verantwoordelijk. De wet geeft namelijk aan dat het de taak van de werkgever is om een veilige werksituatie te creëren. Wanneer er ongevallen met letsel op de werkvloer ontstaan, hebben zij niet aan deze verplichting voldaan.

  Uw werkgever moet u dus een schadevergoeding betalen. Letselschade Service helpt u bij het claimen van deze vergoeding.

  Letselschade na verkeersongeval

  Een verkeersongeval brengt al veel gedoe met zich mee. Dit wordt alleen maar meer wanneer u letselschade oploopt door het ongeval. De partij die verantwoordelijk is voor het ongeval, moet een letselschade vergoeding betalen.

  Letselschade Service regelt de zaak volledig met de aansprakelijke partij zodat u zich kunt richten op herstel.

  Hoeveel letselschade kunt u claimen?

  Het is op voorhand lastig te bepalen hoe hoog uw letselschadeclaim zal zijn. We moeten namelijk eerst inventariseren op welke schadeposten u aanspraak kunt maken en hoe hoog deze schadeposten zijn. Enkele voorbeelden van schadeposten in een letselschadeclaim zijn:

  • Medische kosten
  • Smartengeld
  • Schade aan goederen
  • Inkomstenverlies
  • Verlies van zelfwerkzaamheid
  • Verhoogde verzekeringspremies

  Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van schadeposten die meegenomen worden in een letselschadeclaim. Neem contact op met Letselschade Service voor een vrijblijvend adviesgesprek over de hoogte van de schadevergoeding.

  079 – 360 2726 info@letselschadeservice.nl

  Voorbeeldzaken uit Rotterdam

  Hoewel we op voorhand geen inzicht kunnen geven in de hoogte van uw schadeclaim, kunnen we wel enkele voorbeeldbedragen geven van eerdere zaken.

  Letselschade door aanrijding: € 300.000

  Een ruiter te paard werd aangereden door een auto die na het ongeluk doorreed. De veroorzaker is dus onbekend en daarom is er een claim ingediend bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Deze wees de claim af, omdat er geen bewijs was dat de ruiter is aangereden door een auto. Vervolgens zijn er getuigen opgespoord waardoor de  aansprakelijkheid alsnog erkend kon worden. Doordat de ruiter arbeidsongeschikt raakte, is er een mooie vergoeding geregeld.

  Letselschade door bedrijfsongeval: € 200.000

  Een Poolse timmerman viel van een stijger, doordat de armleuning ontbrak. Doordat hij op metalen vlechtwerk dat omhoog stak viel, werd hij gespiesd. De aannemer ontkende aanvankelijk de toedracht en weigerde de Arbeidsinspectie in te schakelen. Daarnaast wilde het uitzendbureau de man uit de ter beschikking gestelde woonruimte zetten. Door eigen melding bij de arbeidsinspectie is de toedracht alsnog aangetoond en kon de timmerman in zijn woning blijven totdat hij voldoende hersteld was om terug te keren naar Polen. Hij is volledig schadeloosgesteld en kreeg een mooie vergoeding.

  Letselschade Rotterdam

  Letselschadeservice claimt letselschade in Rotterdam en omstreken, dit doen wij vanuit ons kantoor aan de Tintlaan in Zoetermeer.

  Letselschade Service
  Tintlaan 115
  2718 AH Zoetermeer

  KvK: 27297356
  Tel: 079 360 2726
  Mail: info@letselschadeservice.nl